Etos is al meer dan honderd jaar jouw vertrouwde drogist. Wekelijks helpen we méér dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op Etos.nl, en op jaarbasis geven we meer dan 30 miljoen adviezen over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Wat de vraag ook is, wij helpen je verder.   Met veel trots maken […]

Etos is al meer dan honderd jaar jouw vertrouwde drogist. Wekelijks helpen we méér dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op Etos.nl, en op jaarbasis geven we meer dan 30 miljoen adviezen over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Wat de vraag ook is, wij helpen je verder.

 

Met veel trots maken we onze samenwerking met Etos bekend.

Vanaf nu is het MijnNami Soother speentje verkrijgbaar bij meer dan 400 Etos-vestigingen door heel Nederland en in de online shop van Etos.nl.

Het MijnNami Soother speentje, bestemd voor prematuren en pasgeborenen, is inmiddels een groot succes. Het wordt ingezet in ziekenhuizen en andere zorginstellingen en wordt door vele lactatiekundigen aangeprezen als de beste speen voor baby’s tot 6 maanden.

Dankzij onze samenwerking met Etos kunnen wij de MijnNami speentjes nog toegankelijker maken. Etos is daarmee de ideale partner voor ons. Ouders van premature of pasgeboren baby’s kunnen nu de vertrouwde speen uit het ziekenhuis ook in de winkel kopen.

De MijnNami Soother speen stimuleert borstvoeding en is geschikt voor baby’s vanaf 34 weken zwangerschap tot 6 maanden, of tot de eerste tandjes doorkomen.