Vertrouw op MijnNami

Speciaal ontworpen voor prematuren en pasgeborenen, helpt de MijnNami NICU Soother bij het maken van een moeiteloze overgang naar borstvoeding.

 
 
Voorkomt Tepel-Speenverwarring: Ontworpen om borstvoeding te stimuleren.
100% Voedselgraad Siliconen: Veilig voor je baby, vrij van BPA en ftalaten.
Gebruikt in Ziekenhuizen: Vertrouwd door professionals in Nederland en België.
Milieubewust: Duurzaam geproduceerd en verpakt.
MijnNami Soother speentje baby
MijnNami Soother speentje baby 2

De Beste Ontwikkeling voor Je Baby

Het kiezen van de juiste speen voor je baby is meer dan een kwestie van comfort; het is een beslissing die de gezondheid en ontwikkeling van je baby ondersteunt. De MijnNami NICU Soother speen is specifiek ontworpen met het welzijn van je baby in gedachten, om hem of haar de beste start in het leven te geven.

Gezonde Zuigtechniek: Onze unieke kersvormige speen imiteert de vorm van de borst nauwkeurig, wat essentieel is voor het ontwikkelen van een gezonde zuigtechniek. Dit bevordert een natuurlijke overgang naar borstvoeding en vermindert de kans op zuigverwarring, waardoor je baby de borstvoeding gemakkelijker accepteert.

Emotionele Ontwikkeling: Een veilige en comfortabele speen biedt niet alleen rust tijdens het voeden, maar ondersteunt ook de emotionele ontwikkeling van je baby. Het biedt een gevoel van veiligheid en troost wanneer de borst niet beschikbaar is, wat bijdraagt aan een gevoel van welzijn en tevredenheid.

MijnNami NICU Soother productverpakking

Lees wat andere over onze speentjes zeggen.

Selecteer de perfecte kleur voor jouw MijnNami speen en voeg een speciale touch toe.

Voor extra gemak en vreugde introduceren we onze collectie speenknuffels, speendoekjes en speenkoorden. Elk accessoire is ontworpen om de speenervaring van je baby te verrijken, terwijl het zorgt voor comfort en een glimlach. Kies nu jouw favoriete extra’s en geef je bestelling een persoonlijke touch

+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
13,9514,95 incl btw
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
15,9516,95 incl btw

Nog niet overtuigd?

Zoek je antwoord op de vraag ‘waarom een prematuur speen’ voor je pasgeboren wondertje? Wij begrijpen de unieke behoeften van premature baby’s en hun ouders. Onze prematuur speen, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, biedt niet alleen comfort en veiligheid, maar ondersteunt ook actief de overgang naar borstvoeding. Onze speciaal ontworpen prematuur speen is geschikt voor baby’s vanaf 34 weken zwangerschap tot 6 maanden oud, waardoor het de perfecte keuze is voor jouw kleintje in deze cruciale eerste levensfase.

De reden waarom een prematuur fopspeen van MijnNami zo aanbevolen wordt door lactatiekundigen en zorgprofessionals, is vanwege de zorgvuldige ontwikkeling met aandacht voor de specifieke behoeften van premature en pasgeboren baby’s. Deze speen stimuleert niet alleen een natuurlijke zuigtechniek die essentieel is voor de kaak- en gebitsontwikkeling, maar helpt ook zuigverwarring te voorkomen en ondersteunt de soepele overgang naar borstvoeding.

Vervaardigd van 100% voedselgraad siliconen en vrij van BPA, ftalaten en andere schadelijke stoffen, waarborgt onze prematuur speen de veiligheid en het comfort van je baby. Dit product, dat zowel in Nederlandse als Belgische ziekenhuizen wordt gebruikt en geprezen, is EN1400 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

Waarom kiezen zoveel ouders voor de MijnNami prematuur fopspeen? Omdat het een veilige, comfortabele en ontwikkelingsondersteunende keuze is die de emotionele band tussen ouder en kind versterkt. Daarnaast biedt onze speen een uniek ontwerp met een ring aan de achterkant, waardoor hij gemakkelijk te bevestigen is aan speenknuffels, speendoekjes, of speenkoorden, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid.

Bij MijnNami staat het welzijn van je baby voorop. Onze prematuur speen is niet alleen zacht en veilig voor je baby’s mond, maar bevordert ook een gezonde zuigtechniek die essentieel is voor de ontwikkeling van de kaak en het gebit. Daarnaast vermindert het de kans op duimen, een veelvoorkomend probleem bij baby’s die spenen gebruiken.

Kies voor de MijnNami prematuur speen en verzeker je van een product dat met liefde en zorg is ontwikkeld, met het oog op de beste start voor je prematuur. Ontdek vandaag nog ons aanbod en ervaar zelf waarom zoveel ouders en zorgprofessionals onze speen aanbevelen voor hun prematuren en newborn baby’s.

Bestel Nu!