Email

Neem contact met ons op via de email: info@mijnnami.nl of via het contactformulier onderaan de pagina.

KVK: 69056528

BTW nr.: NL071151801B01

Hiep hiep hoera, we bestaan vandaag twee jaar! Het is vandaag precies twee jaar terug dat we onze allereerste bestelling kregen op kindertuigjes.nl. Kindertuigjes was onze eerste webshop. Binnen een jaar zijn we begonnen met het oprichten van ons eigen merk, MijnNami. Daarna ontstond al snel een behoefte voor een webshop waar babyproducten centraal stonden en niet de kindertuigjes. Dit werd babybaai.nl.
.
We hebben dus absoluut niet stil gezeten! Wat een rollercoaster is onze reis tot nu toe geweest. Van thuiszittende mama met chronische pijn en twee slecht betaalde banen, die haar studie niet meer kon betalen, tot entrepreneur. .
Ik kan me nog herinneren hoe ik mijn partner midden in de nacht wakker maakte en hem vertelde dat we een webshop gingen beginnen. “O, ok.” Hij draaide zich om en sliep verder. De volgende ochtend werd al snel duidelijk dat hij dit niet gedroomd had. Ik ging dit doorzetten. Ik kon mijn studie nog twee maanden betalen en dan was het klaar. Al mijn spaargeld, een schokkende 400 euro, investeerde ik in een voorraad kindertuigjes. Wat waren we nerveus en wat hebben we gehuild toen onze allereerste bestelling zelfs een dag voor de lancering van de webshop binnen kwam. Zou het goed gaan komen? De spanning hield bij ons aan. De dag daarop was er weer een bestelling, de dag daarna ook. Binnen een maand waren we uitverkocht. Ondertussen hebben we al bijna 9000 bestellingen voor jullie mogen inpakken. Op naar de 10.000!
.
We zijn dankbaar voor iedere klant, voor iedere brandrep en voor iedere fan van onze producten. Jullie zijn degenen die ons leven hebben veranderd. Om het te vieren hebben we op onze webshops 10% korting op de hele bestelling. Gebruik de kortingscode: “2jaar”.
.
.
.
.
.
#mijnnami #babybaai #webshop #babyshop #droombaan #passie  #bedrijf  #ondernemen #ondernemendevrouwen #letsgo #mombitious #girlboss #girlbossnl #eigenbedrijf #workingwoman #ladybosslife #vrouwelijkeondernemer #moedersmetambitie  #hardwerken #dutchgirlboss
Hiep hiep hoera, we bestaan vandaag twee jaar! Het is vandaag precies twee jaar terug dat we onze allereerste bestelling kregen op kindertuigjes.nl. Kindertuigjes was onze eerste webshop. Binnen een jaar zijn we begonnen met het oprichten van ons eigen merk, MijnNami. Daarna ontstond al snel een behoefte voor een webshop waar babyproducten centraal stonden en niet de kindertuigjes. Dit werd babybaai.nl. . We hebben dus absoluut niet stil gezeten! Wat een rollercoaster is onze reis tot nu toe geweest. Van thuiszittende mama met chronische pijn en twee slecht betaalde banen, die haar studie niet meer kon betalen, tot entrepreneur. . Ik kan me nog herinneren hoe ik mijn partner midden in de nacht wakker maakte en hem vertelde dat we een webshop gingen beginnen. “O, ok.” Hij draaide zich om en sliep verder. De volgende ochtend werd al snel duidelijk dat hij dit niet gedroomd had. Ik ging dit doorzetten. Ik kon mijn studie nog twee maanden betalen en dan was het klaar. Al mijn spaargeld, een schokkende 400 euro, investeerde ik in een voorraad kindertuigjes. Wat waren we nerveus en wat hebben we gehuild toen onze allereerste bestelling zelfs een dag voor de lancering van de webshop binnen kwam. Zou het goed gaan komen? De spanning hield bij ons aan. De dag daarop was er weer een bestelling, de dag daarna ook. Binnen een maand waren we uitverkocht. Ondertussen hebben we al bijna 9000 bestellingen voor jullie mogen inpakken. Op naar de 10.000! . We zijn dankbaar voor iedere klant, voor iedere brandrep en voor iedere fan van onze producten. Jullie zijn degenen die ons leven hebben veranderd. Om het te vieren hebben we op onze webshops 10% korting op de hele bestelling. Gebruik de kortingscode: “2jaar”. . . . . . #mijnnami #babybaai #webshop #babyshop #droombaan #passie #bedrijf #ondernemen #ondernemendevrouwen #letsgo #mombitious #girlboss #girlbossnl #eigenbedrijf #workingwoman #ladybosslife #vrouwelijkeondernemer #moedersmetambitie #hardwerken #dutchgirlboss