Email

Neem contact met ons op via de email: info@mijnnami.nl of via het contactformulier onderaan de pagina.

KVK: 69056528

BTW nr.: NL071151801B01

LEES VOORDAT JE COMMENT! Het taboe op polstuigjes:
.
Als merk verwonderen wij ons er continu over. Iets wat voor de oude generatie zo gewoon was is ineens voor de jongere generatie een taboe geworden, kindertuigjes. Vroeger waren de gezinnen groter, moest je als huisvrouw iets gedaan krijgen met vijf kinderen? Geen tijd voor gezeur en gedram, hup koordje om de pols binden en gaan. Er was geen tijd om alle kinderen tegelijk in de gaten te houden. “Dan had je niet zoveel kinderen moeten nemen!” Is het wel eerlijk om die opmerking te maken naar mensen die dromen van een groot gezin? Ze nemen immers (veiligheids)maatregelen om ervoor te zorgen dat alle kinderen veilig zijn.
.
“Het ziet er niet uit! Een kind is toch geen hondje!” Ook dit vinden wij maar een vreemde opmerking. Honden worden aangelijnd voor hun eigen veiligheid, omdat honden niet altijd even accuraat gevaarlijke situaties in kunnen schatten. Kunnen alle peuters dat wel? Er komen jaarlijks minder honden onder de auto dan kinderen.  Misschien zijn deze statistieken iets om even over na te denken. .
Afgelopen weekend waren wij zwemmen met onze 3,5 jarige dochter. Persoonlijk vind ik al die zwembandjes en opblaasvesten er niet uitzien. Toch gebruiken wij het. Waarom? Juist, voor haar veiligheid. Ook al zijn we continu bij haar geweest, ook al hebben wij haar niet losgelaten in water waar ze niet kan staan… Het is en blijft een extra maatregel voor haar veiligheid. Hetzelfde met de polstuigjes. Het is geen kwestie van meer opletten. Het is geen kwestie van opvoeden. Het is een bewuste beslissing om wel of geen extra veiligheidsproduct te gebruiken tijdens het wandelen met één of meerdere peuters die zelf nog niet goed gevaarlijke situaties kunnen inschatten. .
.
.
.
.
#mijnnami #polstuigje #kindertuigje #dagjeweg #dagjewegineigenland #dagjewegmetdekids #uitje #kidseropuit #wegmetkids #reizenmetkinderen #reizenmetkids #dierentuin #pretpark #momlife #momlifebelike #veilig #veiligopreis #momtip #momtips #moederleven #moeder #motherhoodsimplified #momhack #vakantiemetkids #vakantiemetkinderen  #mombitious #mamaondernemer #werkendemama #vrouwelijkeondernemers #businessmama
LEES VOORDAT JE COMMENT! Het taboe op polstuigjes: . Als merk verwonderen wij ons er continu over. Iets wat voor de oude generatie zo gewoon was is ineens voor de jongere generatie een taboe geworden, kindertuigjes. Vroeger waren de gezinnen groter, moest je als huisvrouw iets gedaan krijgen met vijf kinderen? Geen tijd voor gezeur en gedram, hup koordje om de pols binden en gaan. Er was geen tijd om alle kinderen tegelijk in de gaten te houden. “Dan had je niet zoveel kinderen moeten nemen!” Is het wel eerlijk om die opmerking te maken naar mensen die dromen van een groot gezin? Ze nemen immers (veiligheids)maatregelen om ervoor te zorgen dat alle kinderen veilig zijn. . “Het ziet er niet uit! Een kind is toch geen hondje!” Ook dit vinden wij maar een vreemde opmerking. Honden worden aangelijnd voor hun eigen veiligheid, omdat honden niet altijd even accuraat gevaarlijke situaties in kunnen schatten. Kunnen alle peuters dat wel? Er komen jaarlijks minder honden onder de auto dan kinderen. Misschien zijn deze statistieken iets om even over na te denken. . Afgelopen weekend waren wij zwemmen met onze 3,5 jarige dochter. Persoonlijk vind ik al die zwembandjes en opblaasvesten er niet uitzien. Toch gebruiken wij het. Waarom? Juist, voor haar veiligheid. Ook al zijn we continu bij haar geweest, ook al hebben wij haar niet losgelaten in water waar ze niet kan staan… Het is en blijft een extra maatregel voor haar veiligheid. Hetzelfde met de polstuigjes. Het is geen kwestie van meer opletten. Het is geen kwestie van opvoeden. Het is een bewuste beslissing om wel of geen extra veiligheidsproduct te gebruiken tijdens het wandelen met één of meerdere peuters die zelf nog niet goed gevaarlijke situaties kunnen inschatten. . . . . . #mijnnami #polstuigje #kindertuigje #dagjeweg #dagjewegineigenland #dagjewegmetdekids #uitje #kidseropuit #wegmetkids #reizenmetkinderen #reizenmetkids #dierentuin #pretpark #momlife #momlifebelike #veilig #veiligopreis #momtip #momtips #moederleven #moeder #motherhoodsimplified #momhack #vakantiemetkids #vakantiemetkinderen #mombitious #mamaondernemer #werkendemama #vrouwelijkeondernemers #businessmama