Achter de schermen

Het is niet makkelijk om een ouder te zijn. Dagelijkse worstelingen, onzekerheden en hopen dat het allemaal wel goed zal komen. Het plaatje is nog nooit zo perfect geweest als op social media. Tegelijkertijd zijn er veel nieuwe ouders die zichzelf afvragen waarom het bij hen niet zo vanzelfsprekend gaat. Hier is het geheim… We weten niet wat het beste is. Wij als ouder leren ook door vallen en opstaan.

Mijn merk, mijnNami laat een picture perfect zien, maar wat zit erachter? Ik ga door honderden samples voordat ik besluit welke producten ik inkoop en aanbied aan de consument. Voor ieder product moet ik beveilingscertificaten en keurmerken controleren of aanvragen. Ik ben een moeder en ik wil niets anders dan het allerbeste voor mijn kind. Dit is ook wat ik andere moeders en hun kinderen gun. Dagelijks loop ik tegen nieuwe hindernissen aan die ik moet overwinnen met mijn bedrijf. Daarnaast is er de eeuwige strijd om een balans te vinden tussen privé en zakelijk. Ik dacht altijd dat mama zijn een stuk makkelijker was… Lees je met me mee?

Lees meer

Wat kan je verwachten?