MijnNami is een nieuw Nederlands merk wat zich richt op innovatieve en eco-vriendelijke producten voor baby ‘s en peuters.

Innovatief:
Als jong Nederlands merk, zijn wij altijd op zoek naar leuke innovatieve producten die het leven van ouders makkelijker kunnen maken, zodat er meer tijd overblijft om samen te genieten. Een voorbeeld hiervan zijn onze populaire lepelflesjes waardoor geknoei tijdens het geven van een papje verleden tijd is.

Eco-vriendelijk:

Alle textielen van MijnNami bestaan uit bamboevezel. Bamboe is een milieuvriendelijk alternatief voor katoen. Bamboevezel is vele malen zachter dan katoen, absorbeert tot viermaal beter, is sneldrogend en van nature hypoallergeen en anti-bacterieel. Wereldwijd worden op kraamafdelingen in ziekenhuizen uitsluitend bamboe producten gebruikt, omdat dit onbetwist het beste is voor de kwetsbare babyhuid. Nu brengen wij deze producten naar Nederland.

Veiligheid:
MijnNami is de marktleider als het gaat om peuterveiligheid tijdens het wandelen. De MijnNami polstuigjes worden uitgebreid getest tijdens en na het productieproces en worden vertrouwd door honderen ouders in Nederland en België. De MijnNami polstuigjes zijn de best verkochte tuigjes in Nederland.

Instagram has returned invalid data.

Wat consumenten zeggen