formulier voor herroeping

 

Lees eerst zorgvuldig de retourvoorwaarden alvorens je een retour aanmeldt

Alvorens we je retour aanmelden willen we er zeker van zijn dat je in aanmerking komt voor het retour proces, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Lees de onderstaande informatie aandachtig door en maak gebruik van eenvoudig retourneren via ons eigen retoursysteem, daarmee ben je goedkoper uit en hoeft je minder moeite te doen om je product(en) te retourneren.

Retourinformatie

Retourvoorwaarden 1

Het product is volgens de algemene voorwaarden Artikel 7 lid 1 behandeld:

Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

Binnen termijn van 14 dagen

Tevens is het product retour aangemeld binnen 14 dagen na bezorging. Bezorging wordt beschouwd als het moment waarop track & trace informatie aangeeft dat het product geleverd is aan een adres anders dan een afhaalpunt. Wanneer het product op een afhaalpunt is geleverd wordt het moment van afhalen als het bezorgmoment beschouwd.

Aanvullende voorwaarden
    1. Nieuwstaat en onbeschadigd

De producten of het product is/zijn onbeschadigd en is/zijn in nieuwstaat en bevat(ten) geen gebruikssporen.

  1. Ongeopend bij hygiënelabel

Als een product is voorzien van een hygiëne label dan mag dit alleen geretourneerd worden als de verpakking ongeopend is.

Een ieder product dat niet voldoet aan deze voorwaarden mogen wij weigeren als geldig retour. In het geval een retour geweigerd wordt, kan je er voor kiezen om het product (op eigen kosten) weer toegezonden te krijgen of je kan er voor kiezen dat wij het product vernietigen.

Zelf retourneren

zelf retourneren

Na het verzenden van dit formulier, kun je de producten opsturen naar het volgende adres: Akelei 59, 5803CE in Venray, Nederland.

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en beoordeeld, ontvang je van ons het volledige aankoopbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten die je aan ons hebt betaald. De kosten voor het retourneren van product(en) zijn voor de consument, zoals aangeduid in onze algemene voorwaarden artikel 8. Lid 5.

LET OP: Bewaar je track & trace code zodat je aan kan tonen dat het product daadwerkelijk retour is gestuurd.

Zo zorg je voor een goede afhandeling

Een sneller afhandeling is wel zo fijn

Wil je er zeker van zijn dat je retour zo spoedig mogelijk afgehandeld wordt, zorg er dan voor dat alles compleet is en voorzien van het factuur of andere documenten.

Om je retour goed af te kunnen handelen is het belangrijk dat het originele factuur meegestuurd wordt, heb je dit niet, schrijf dan op een bijgevoegd blad je ordernummer (te vinden in het mailtje van je orderbevestiging), voor- en achternaam en contactgegevens. Zo kunnen wij indien nodig contact opnemen.

    Het retour voldoet aan de volgende voorwaarden: