Interview MijnNami Mama’s – Linda en Soraya

Wie zijn jullie?

Wij zijn Soraya en Linda. Beide wonen we in Sneek. We zijn allebei moeder van 5 kinderen.

Soraya heeft 4 jongens en 1 meisje. Justin, 15 jaar. Jaimey, 14 jaar. Jovanny, 12 jaar. Jaylen, 5 jaar en Jordan, 3 jaar.

Linda heeft 5 jongens. Nathan, 15 jaar. Jayden, 11 jaar. Mikah, 9 jaar. Jace, 2 jaar en Miguel, 8 maanden.

Jace en Jordan zijn onze brandrep modelletjes. Ze zijn beste vriendjes, spelen bijna dagelijks samen. Ze zitten ook samen op de peuterschool. Ze houden beide van superhelden, de Hulk, Spider-Man, batman, etc. Het zijn twee boefjes bij elkaar.

 

Welke Mijnnami producten gebruiken jullie graag en waarom?

De polstuigjes gebruiken we beide heel graag. Met uitstapjes naar drukke plekken zijn we erg blij met het polstuigje. Jordan en Jace zijn enthousiast en als ze iets zien rennen ze er graag op af in hun enthousiasme. Hiermee ga je echt met een geruster gevoel op pad.

 

Hoe was het om foto’s te maken voor Mijnnami?

Super leuk! Voor de polstuigjes zijn we eerst naar de skatebaan geweest. Dit was één groot feest voor Jace en Jordan. We hadden ook vele toeschouwers daar.

 

Heb je nog tips en tricks voor andere ouders?

Laat je kind lekker spelen en klik ondertussen foto’s. Dit zijn vaak de mooiste foto’s! Wij maken er een feestje van met muziek en lekker dansen.

 

Twee mama’s met allebei vijf kinderen die ook nog eens buren van elkaar zijn… Dat is wel heel bijzonder! Hoe ging jullie eerste kennismaking?

Linda kwam bij me in de straat wonen en al snel hadden we een klik. Zij was druk met fotograferen en ik ook. We merkten al snel dat we heel veel gemeen hebben met elkaar. De band werd steeds sterker en nu zien we elkaar iedere dag. We zijn als zusjes met elkaar. Veel mensen vragen dat ook. We zijn buren, vriendinnen en collega’s, want samen zijn we een fotostudio begonnen een paar jaar geleden. Super gezellig altijd samen fotoshooten.

 

De Nederlandse huishoudens hebben gemiddeld 1,7 kind per huishouden. Wat voor reacties krijgen jullie op jullie grote huishoudens?

Meestal heel positief, maar ook veel vragen of het niet ontzettend zwaar is. Of opmerkingen zoals: ‘Ga je voor een elftal?’ Linda krijgt vaak de vraag: ‘gaan jullie door voor een meisje?’ Maar over het algemeen zijn mensen wel positief hoor!

 

Als echte mama veteranen, wat is voor jullie de grootste uitdaging met vijf kinderen?

De stad in met alle kinderen, drama! En bedtijd, dat noem ik hier ‘spitsuur.’

 

Bekijk hier onze fotogalerij voor MijnNami
Instagram has returned invalid data.
Instagram has returned invalid data.