Interview MijnNami Mama – Erin met Senn

Wie ben je?

Ik ben Erin, 25 jaar en de mama van Senn. Samen met Peter wonen wij in een klein dorpje in Noord-Holland. Ik werk als media coördinator en daarnaast heb ik mijn eigen blog.  Ik schrijf graag over lifestyle, ouderschap en natuurlijke producten. Van kleine snotneusjes tot shampoo en van schuurmachines tot kleding, alles komt aan bod!

Vertel ons iets over Senn

Senn is nu ruim 2 jaar oud. We hebben een lastige start gehad met Senn. Hij was een huilbaby als gevolg van een koemelkallergie en reflux. Ik heb hier diverse malen over geblogd. Als je meer wil lezen dan kan je de link in mijn Instagram bio vinden. Ik heb hier alvast een klein voorproefje uit mijn blog: “Reflux, een probleem voor je wasmachine”.

“De eerste keer dat Senn spuugde kan ik mij nog goed herinneren, het was toen bijna hilarisch. Hij was een paar weken oud, kraamvisite net de deur uit en ik liep nog in de hal toen ik een kreet van Peter hoorde. “MOP KOMEN NU!” gevolgd door een “AAAAAAH”, ik rende de woonkamer in. Daar trof ik een doorweekte Peter en een doorweekte Senn… en de muur, bank en koffiezetapparaat (zo’n 1,5 meter verderop) zaten onder de melk.

O

Mijn

God.

Serieus, wat was hetgeen wat ik aantrof? Had Peter de fles geschud zonder dop? Nee, Senn had gespuugd met volle vaart. Projectiel braken dus. Onze gesteldheid zat tussen de slappe lach en huilen in, dus keken we elkaar maar verdwaasd aan.“

Nu heeft hij nog steeds een koemelkallergie en reflux, maar is hij gelukkig enorm blij en leert snel. Hij is een heerlijke peuter!

Welke  MijnNami producten gebruik jij graag en waarom?

Ik gebruik de Bamboe washandjes heel graag. Ze zijn lekker zacht, vrolijk en van ecologische stof gemaakt. Senn speelt heel graag met de babybumper haha.

Hoe was het om foto’s te maken voor MijnNami?

Ik ben gek op het maken van foto’s! Laat staan met zulke mooie producten. Een groot feestje dus!

Heb je nog tips en tricks die je wil delen met andere ouders?

Luister altijd naar je moedergevoel, deze heeft altijd gelijk!

Bekijk hier onze fotogalerij voor MijnNami
Instagram has returned invalid data.