Interview MijnNami Mama – Therese met Lizzy

Wie ben je?

Hoi Ik ben Therese (23) trotse moeder van onze 9 maanden oude dochter Lizzy Elena. Wij zijn woonachtig in Woubrugge (Zuid Holland)

 

Vertel ons iets over Lizzy

Lizzy is een pittige jongedame van 9 maanden oud. Ze weet al precies wat ze wil! Haar schattige uitstraling helpt daar goed bij, want ze krijgt alles voor elkaar. Vooral opa en oma kunnen geen nee zeggen. Ik vind het geweldig om te zien dat ze zo jong al zoveel mensen voor zich weet te winnen. Ik heb het zelf ook wel eens moeilijk met nee tegen haar zeggen! Van de week nog bijvoorbeeld. Ik had Lizzy net in bed gelegd en stond op het punt om de kamer uit te lopen, toen het ineens verdacht stil was. Is dit herkenbaar voor jullie en gaan er dan ook alarmbellen bij jullie af? Ik draai me om en ja hoor, daar zat ze al. Naast haar speelgoed aan het hoofdeinde van het ledikant en met een enorme smile op haar gezicht. Dan is het toch wel erg moeilijk om serieus te blijven en om deze kleine boevenkont terug in bed te leggen!

 

Welke  MijnNami producten gebruik jij graag en waarom?

Wij kregen het MijnNami geschenkpakket met drie bandana slabbetjes en twee bijtringen. Tropisch en lekker vrolijk! Ik zag deze geschenkset op een post op Instagram met de tekst “I love you… one in a melon!” Ik was op slag verkocht. Ik heb direct een berichtje gestuurd en gevraagd of wij de producten mogen brandreppen. Dat is ons allebei erg goed bevallen.

Hoe was het om foto’s te maken voor MijnNami?

Ik vind het altijd leuk om foto’s te maken. Ik vind de printjes en kleuren van deze bandana slabbetjes echt leuk! Ze komen erg mooi uit op de foto’s. Lizzy is gek op de bijtringen met oortjes. Ze kan er niet vanaf blijven. Dat komt goed uit, want haar tandjes beginnen net door te komen. De slabbetjes helpen gelukkig veel om de kleertjes droog te houden met al dat kwijlen. (Gelukkig waren wij net klaar met de foto’s maken voordat alles onder gekwijld was.)

Heb jij nog tips en tricks die je wil delen met andere ouders?

Wees jezelf! Jouw moederhart zit op de goede plek. Geloof daarin en doe wat goed voelt.

Bekijk hier onze fotogalerij voor MijnNami
Instagram has returned invalid data.